پاورپوینت درباره مزایای مثبت گوشت ماهی

پاورپوینت درباره مزایای مثبت گوشت ماهی

پاورپوینت درباره مزایای مثبت گوشت ماهی

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 30 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

مزایای مثبت گوشت ماهی

میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 90%
بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 97-99% میرسد
غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد
4.سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A
5.  حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف

چرا پرورش مصنوعی ماهیان

افزایش تقاضا به علت خصوصیات جذاب گوشت ماهی 
کاهش ذخایر طبیعی ماهیان

به عنوان مثال تاس ماهیان و ماهی آزاد دریای خزر

برخی علل کاهیش ذخایر آبزیان

الف . آلودگی آب
فاضلاب صنعتی شامل عناصر سمی مانند جیوه، مس، روی، کادمیوم

تشعشعات هسته ای توسط پلانکتونها جذب شده و به ماهی منتقل گردد

آلودگی حرارتی نیروگاهها

باقیمانده سموم کشاورزی و مواد شوینده


فهرست مطالب و اسلایدها:

مزایای مثبت گوشت ماهی

چرا پرورش مصنوعی ماهیان

برخی علل کاهیش ذخایر آبزیان

محاسن اساسی پرورش ماهی نسبت به جانوران خشکزی

تقسیم بندی تکثیر و پرورش ماهی

پرورش ماهیان سرد آبی

گونه های اصلی مورد پرورش 

پرورش ماهیان گرم آبی

پرورش گونه های دریایی